VVE beheerders

“Waar wij voor zorgden”

Entrees, trappenhuizen en galerijen

[jj-ngg-jquery-slider gallery=”4″ html_id=”CityFlat” width=”700″ height=”300″ center=”1″ directionnav=”false” controlnavthumbs=”false” captionopacity=”1″ effect=”fade” animspeed=”1000″ pausetime=”4000″ order=”sortorder”]
Voor meerdere VvE’s heeft Rietdijk Rotterdam entrees, trappenhuizen en galerijen verbouwd. Naast de verbouwing verzorgden wij ook de levering van de toegangspui, brievenbussen, verlichting, intercom en de beveiliging van het complex. In overleg met de opdrachtgever verzorgden wij veelal ook de communicatie met de bewoners en gebruikers van het complex tijdens de verbouwing.

VvE Zwartewaalstraat

[jj-ngg-jquery-slider gallery=”3″ html_id=”Zwartewaalstraat” width=”700″ height=”460″ center=”1″ directionnav=”false” controlnavthumbs=”false” captionopacity=”1″ effect=”fade” animspeed=”1000″ pausetime=”4000″ order=”sortorder”]
Kaal stralen van vloeren, trappen, bordessen, borstweringen, plafonds en ook van het noodtrappenhuis. Uitvoeren van betonreparaties. Hierna zijn de plafonds gesaust en de vloeren gecoat.

 

Afsteken pleisterwerk op de gevel, opnieuw verankeren isolatie en aanbrengen nieuw pleisterwerk, plaatsen nieuwe lekdorpels. Ook is het hekwerk van het noodtrappenhuis verwijderd en zijn nieuw gecoate hekken teruggeplaatst.

 

Tijdens het project is de zijgevel in de steigers gezet en met windreducerende netten afgedekt. Galerijen zijn met stofschotten afgeschermd om overlast tot een minimum te beperken.

Veiligheidsaanpassingen

Liftmachine

Liftmachine

Naar aanleiding van een liftkeuring zorgde Rietdijk Rotterdam in opdracht van een Vereniging van Eigenaren voor een verplichte afscherming van de liftaandrijving. Door ons vakmanschap konden wij een zelfgemaakte maar betaalbare oplossing op maat bieden.

Balkonrenovatie Boerhaavelaan / Honingerdijk

Honingerdijk

Honingerdijk

Balkons geplaatst

Balkons geplaatst

Bij balkonvloeren zijn vaak de ijzeren balken gecorrodeerd wat instortingsgevaar op kan leveren. Als herstel niet mogelijk is hanteert Rietdijk Rotterdam een methode om de balkons langs de gevel in te zagen en met behulp van een kraan af te voeren. Een werkwijze die de overlast beperkt en qua prijs gelijk is met het slopen ter plaatse. Ter vervanging plaatsen wij lichte balkonvloeren met een lange levensduur.