Particulieren

Voor Particulieren
Rietdijk Rotterdam helpt u met de zorg voor uw huis. Of nog beter wij nemen de zorg uit handen en geven u de ruimte.

 

Wij houden niet alleen rekening met uw bouwwensen maar realiseren ons ook dat u woont in uw huis terwijl wij verbouwen of renoveren. Onze vakmensen werken overzichtelijk en netjes, zoals ze dat thuis ook zouden doen. Ruimen tijdig op en komen afspraken na. Met behulp van een strakke planning beperken wij de overlast en door onze flexibiliteit kunnen wij ons makkelijk aanpassen aan uw situatie.

UitbouwRietdijk Rotterdam verzorgt de complete uitbouw van uw woning. Deze kunt u, tot maximaal 2,5 meter aan de achterzijde, vergunningsvrij laten bouwen.

Na het heiwerk (meestal met behulp van stalen buispalen), het funderingswerk en het aanbrengen van een balken vloer plaatsen wij een op maat gemaakte staalconstructie, welke doorgerekend wordt door de constructeur. De dakconstructie wordt getimmerd met houten balken en voorzien van platen en bitumen dakbedekking. In veel gevallen is het mogelijk om de oude achterpui te hergebruiken. Ook kunnen wij een standaard nieuwe pui (inclusief eventuele openslaande deuren) of op maat gemaakte houten kozijnen leveren. De uitbouw kan casco of afgewerkt worden opgeleverd.

OpbouwVoor extra (slaap)ruimten bestaan op platte daken vaak mogelijkheden om een opbouw te plaatsen. De grote en invulling van de ruimte is afhankelijk van de eisen die de gemeente bij het verstrekken van haar vergunning stelt. Als niet het gehele dakvlak bebouwd mag worden, wordt vaak gekozen om een dakterras aan te leggen.

Dakkapellen op maat

Dakkapellen

Voorbereiding

Dakkapel eindresultaat

Eindresultaat

Rietdijk Rotterdam levert alleen op maat gemaakte dakkapellen. Voor prefab exemplaren kunt u een daarvoor gespecialiseerd bedrijf raadplegen. Het kozijn en de ramen worden in onze werkplaats gefabriceerd. De dakkapel zelf wordt ter plekke op het dak van het huis gemaakt.

De invulling en afmeting van een door Rietdijk Rotterdam op maat gemaakte dakkapel is geheel zonder beperkingen. Wij hebben bijvoorbeeld zelfs een acht meter lange dakkapel geleverd en geplaatst. De ramen werden hierbij op authentieke wijze vervaardigd, gelijk aan de manier waarop dit jaren geleden plaatsvond. Door de uitstraling van de dakkapel is de authenticiteit van het gebouw behouden gebleven.