Bedrijven

“voorbeelden van projecten”

 

[jj-ngg-jquery-slider gallery=”5″ html_id=”Yoghurt010″ width=”700″ height=”460″ center=”1″ directionnav=”false” controlnavthumbs=”false” captionopacity=”1″ effect=”fade” animspeed=”1000″ pausetime=”4000″ order=”sortorder”]Nieuw winkelinterieur

Voor een nieuw winkelconcept heeft Rietdijk Rotterdam de totale verbouwing en inrichting verzorgd. Het slopen, verleggen van leidingwerk, stucen, sausen, schilderen, timmeren, vloer storten, betegelen en afmonteren is door een strakke planning in drie weken gerealiseerd.

Het interieur (loungebank en balies) is in onze werkplaats op maat gemaakt.

Half ronde winkelpui

Productie winkelpui

Productie winkelpui

Winkelpui

Winkelpui

In het centrum van Den Haag hebben wij een oude winkelpui verwijderd en, op basis van de tekening van een architect, een half ronde stalen pui op maat gemaakt en geleverd. Om de overlast voor het winkelend publiek en het inbraakrisico te beperken zijn de werkzaamheden in één dag uitgevoerd. In de dagen daarna is de pui afgewerkt met gecoat zetwerk en is het binnenwerk afgerond. Tijdens het werk zijn de verkopen uiteraard gewoon doorgegaan.

Renovatie bedrijfskantine

Verhoogd podium

Verhoogd podium

Op maat gemaakte bar

Op maat gemaakte bar

Na de tijdelijke verplaatsing van het restaurant, het verwijderen van meubilair en keukenapparatuur, het afplakken van alles wat moest worden behouden, is eerst de ruimte volledig kaal gesloopt. Hierna is gestart met het verleggen van het leidingwerk, het plaatsen van nieuwe muren en het verlagen van het plafond. Ook heeft Rietdijk Rotterdam kozijnen en deuren geleverd en geplaatst, wanden gepleisterd, tegelwerk aangebracht en het schilder- en sauswerk uitgevoerd. Voor de opdrachtgever is een op maat gemaakte bar en een verhoogd podium gerealiseerd. De volledige entreepui van het restaurant is vervangen in een 60 minuten brandwerende pui met brandwerend glas.
Een mooi eindresultaat dat we binnen het budget hebben gerealiseerd.

Verwijdering koelmachines en luchtbehandelingkasten

Koelmachine hijsen

Koelmachine hijsen

Koelmachine afvoeren

Koelmachine afvoeren

Voor verschillende opdrachtgevers heeft Rietdijk Rotterdam koelmachines en luchtbehandelingkasten van gebouwen verwijderd.
Bij een locatie in Den Haag was dit vanwege het gewicht van 5.000 kg niet mogelijk. Door een speciale hijsinstallatie in de technische ruimte te bouwen, werd de koelmachine verrijdbaar en kon de koelmachine, na demontage van het dak, met behulp van een kraan uit het gebouw worden gehesen.