Particulieren

Geen zorgen meer voor onderhoud aan uw woning

Naast dat u ons voor een verbouwing of renovatie kunt inschakelen, bieden wij ook de mogelijkheid om het onderhoud voor uw woning aan ons toe te vertrouwen. Gezamenlijk wordt er dan een zorgplan voor uw huis opgesteld. Op basis van dit onderhoudsplan nemen wij de zorg voor het (klein)onderhoud aan uw woning van u over. Bijvoorbeeld klein onderhouds- en schilderwerk of schadeherstel zoals kitwerkzaamheden, herstellen van tegelwerk, houtrot, vervangen van hang- en sluitwerk of verhelpen van lekkages. Op deze manier blijft uw huis in een goede staat. Ook voorkomt u, vaak kostbaar, groter onderhoud.

 

Mensen kiezen voor ons zorgplan omdat ze zelf de zorg voor hun huis niet kunnen of willen doen. Anderen omdat ze, vanwege drukke werkzaamheden, liever meer tijd besteden aan hun hobby, gezin of vrienden.

 

Naast het gemak dat een onderhoudsplan u levert, weten wij uit ervaring dat dit plan veelal ook een mooie besparing aan kosten met zich meebrengt doordat het opknappen van achterstallig onderhoud veel geld kost.

 

Een zorgplan voor uw huis? Zo kan dit eruit zien.